Maj Brings självbiografi Motsols är en mycket vacker bok, rikt illustrerad med hennes egna verk. Hennes egna ord ger en levande bild av ett långt konstnärskap då mycket hände i konstvärlden och i världen i stort. Hon skildrar levande t ex hur hon deltog i konstlivet i Paris under tidigt 1900-tal.

Boken är på drygt 180 sidor inklusive personregister. Boken är rikt illustrerad med framförallt Maj Brings egna verk, men också annat kompletterande bildmaterial. Det finns en katalogdel i boken med Maj Brings verk. Boken har formatet bredd 19 x höjd 26 cm och är tryckt på 170 g bestruket papper, den är trådbunden och har mjuka pärmar.

Bokens ISBN-nummer är: 978-91-633-0674-7.

Självbiografin ”Motsols” kostar endast 50 kr plus porto.

Bilder ur ett konstnärskap”, är ett tillägg till självbiografin. Under 2014 har vi producerat en ny bok, ett tillägg till självbiografin med fler verk av Maj, allt från hennes tidiga studietid till de sena collagen. Den är lika vacker som självbiografin och kompletterar den med exempel från hela hennes konstnärskap. Boken är 89 sidor och har samma format och papperskvalitet som självbiografin.

Bokens ISBN-nummer är: 978-91-637-4355-9.

Tillägget ”Bilder ur ett konstnärskap” kostar endast 50 kr plus porto.

• Beställ genom att fylla i formuläret här nedanför. •

Böckernas framsidor och exempel på uppslag finns nedan.
Klicka på bilderna för större bild.

Självbiografin ”Motsols” framsida.

Ett uppslag i ”Motsols”.

Framsida till ”Bilder ur ett konstnärskap”.

Ett uppslag i ”Bilder ur ett konstnärskap”.

Fyll i formuläret nedan för er beställning.
(Fält markerat med * måste fyllas i.)


Välj ett alternativ